Friday 30 December 2011

Collagen Maske Fordeler

En kollagen maske er en annen av skjønnhetsprodukter som blir markedsført av kosmetisk industrien som magisk oppskrift å bekjempe effekter og tegn på aldring på ansiktet. En kollagen masken kan komme i form av en krem ​​eller som individuelt pakket ark, som må legges på ansiktet og holdt der en stund som spesifisert i håndboken. Disse maskene er spesialdesignet holder anatomien i ansiktet i tankene dvs. at det er åpninger i maske for øynene, nesebor og munnen. Kollagen ansiktsmaske behandlinger kan være både utføres hjemme og tatt på et spa. La oss vet litt mer om denne såkalte anti rynke hudpleie produkt, ved se på hvordan det fungerer på huden og hva er dens fordeler og ulemper.
Kollagen Mask: Hvordan fungerer det?
Å forstå hvordan kollagen facial maske fungerer på huden, er det først av alle viktige å vite hva kollagen er. Kollagen er en naturlig forekommende, fibrøs proteiner i kroppen som støtter vev som muskler, bein, hud, brusk, sener og visse indre organer. Kollagen i kombinasjon med keratin, gir huden dens elastisitet, fasthet og elastisitet. Men når en person begynner aldring, starter kollagen på huden tappe, og dermed forårsaker fine linjer, rynker og alle andre aldringstegn i prosessen. Forskere viser at nedbrytningen av kollagen starter på så tidlig som tjuefem.
Nå lar flytte på vet hva kosmetiske bedrifter produksjon kollagen lotions, kremer og masker hevder. Ifølge dem kan mengden av kollagen i huden økes dersom den blir utsatt for kollagen funnet i dyr som kyr eller fisker. De proklamere at deres kollagen maskene inneholder slike ingredienser at hvis anvendt regelmessig på huden, vil øke naturlige produksjonen av kollagen. Så, har en person til å bruke en kollagen øye maske eller kollagen maske og la den på huden en stund å gi det tid til å absorbere dyret kollagen og snart den naturlige kollagen i hans huden vil begynne å øke! Does dette faktisk fungerer? La oss finne ut.
Kollagen Mask: virker det?
Hvis du går med hva ekspertene har å si om kollagen masken fordeler som forkynt av kosmetiske selskaper, de fleste av dem mener at det faktisk er ineffektive i det lange løp. For enkle grunn at når kollagen krem ​​masken eller et ark maske er påføres huden, er dyret kollagen i det stand å trenge inn i huden. Molekylene av kollagen er veldig stor i størrelse og dermed kan ikke trenge selv i det øverste laget av huden. Da kollagen ikke inn i huden, er det ingen måte det vil hjelpe i produksjonen av kollagen eller forårsake noen økning i mengden av kollagen i huden. Dermed, finnes ingen langsiktige fordeler av kollagen maske. Du kan lese mer på collagen kosttilskudd - gjør de arbeider.
Noen skjønnhet eksperter sier la det alene kollagen maske fordelene, de kan faktisk være skadelig for huden i det lange løp. Ifølge dem visse kollagen masker inneholder sterke, sterke kjemikalier som faktisk irritere huden. Også, som kollagen i denne masken er svært forskjellig fra menneske kollagen, kan det faktisk reagere negativt og lage en persons hud ser oppblåst i stedet.
På den positive siden, hjelper å bruke slike masker i fuktighetsgivende huden og holder den godt fuktet midlertidig. Annen av kollagen masken fordelene er at for tiden er de søkte, de midlertidig fylle-i fine linjer og rynker og dermed gjøre dem vises mindre tydelig, om enn av en kort varighet.
Som du ser, finnes er nesten ingen reelle positive effekter av bruke kollagen masker. Så, istedenfor å gå etter slike såkalte anti-aldring hudpleie produkter, prøv naturlige metoder som å spise sunt, trene, drikke masse vann og bruke masker tilberedt av råvarer som er tilgjengelig i ditt kjøkken som honning, melk, egg og banan, få de tapte glød og mykhet tilbake på huden din.

No comments:

Post a Comment