Thursday 8 December 2011

Veve frisyrer for Black Women

Weave frisyrer blant svarte kvinner er ekstremt populære. Weave hår betyr i utgangspunktet hår forlengelse. No, det er så mange valg i å velge veven frisyrer, som du kan nesten velge hvilken som helst stil, hår lengde og hår farge du ønsker. Hår veve stiler for svarte kvinner hjelp til å legge rundt to -10 inches av lengde til ditt naturlige hår. Hvis du er lei av den korte hår, så kan du forvandle dem med rask veve frisyrer for svarte kvinner i en morsom lang bob frisyrer. Hvis du har vanlig rett hår, kan du bruke krøllete svart vever hårfrisyrer og få vakre ser låser. Her er de ulike typene veve frisyrer for African American kvinner, og tips på å få hår veve stiler for svarte kvinner.
Typer Weave frisyrer
Medium Weaves: Hvis du vil øke kort hår lengde, men ønsker ikke å bli veldig langt hår, og deretter veve medium frisyrer er perfekt for deg. Dessuten vil medium veve frisyrer være lettere å vedlikeholde enn langt hår. Du kan gå med fletter som gir deg skulder lengde hår, eller litt lengre. Du kan også style disse hår i hestehale, fletter eller updo frisyrer.
Long Weaver: Kvinner som ønsker lange hår, men kan ikke vokse dem, eller har kort hår kan få lang rett veve frisyrer for svarte kvinner. Lim eller bruk sydd i forlengelsen eller klippet i hår forlengelse, for å få full og langt ser vakkert hår. Deretter kan du style håret denne i fletter eller updos, eller bare la håret falle fritt for et avslappet sexy utseende.
Våt Ser Weaver: Hvis du vil ha en sexy uflidd utseende, som passer best for somre og deretter prøve disse veve svarte frisyrer. Mostly, vått og bølgete veve frisyrer er for håret som er korte. For å få disse stilene, må du søke gel eller creme fra rot til tips, og deretter gre håret med fingrene, og la det tørke naturlig.
Curly Weaver: Det finnes forskjellige typer bølgete krøllete veve som du kan plukke fra. Med krøllet veve frisyrer kan du legge til volum og sprette til håret ditt. Du kan går med en lengde på krøllete veve frisyrer, kan du går med en romantisk eller flapper bob, eller gå lange bølgete bohemsk hår, eller med Ringlet krøller. Du kan også gå med fletter som har kortere krøller i front og lengre krøller i ryggen.
Tips om Black Weave frisyrer; Du kan gå med naturlig eller syntetisk hår når det kommer til vever. Naturlig hår gel riktig med originale hår. While syntetisk eller menneskehår er også tilgjengelig i en rekke farger og stiler, avhengig av stilen du ønsker å gå med. , Det er forskjellige måter å få veve frisyrer. Det anbefales at du går til en profesjonell hår veving ekspert, som forstår din hårtype og bruker riktig teknikk for veving. ; Vær nøye med å sjekke at håret veven ikke er veldig tungt eller dra i hodebunnen, fordi dette kan føre til bivirkninger som hodepine, eller forårsake skade på naturlige håret. Hvis du ikke ønsker å få hår veve lim til hodebunnen din, så prøv å bruke en hair extension for å se hvordan den ser ut på deg. ; Bruk av lim bånd håret forlengelse til ditt naturlige hår er en av de beste teknikkene som brukes til å få håret vever for svart kvinner. Denne teknikken bidrar til å holde hår sammen i ulike forhold, for eksempel når du vasker og condition hår. Men vær forsiktig når du bruker blåse dryers eller strykejern da de kan forårsake uønskede effekter med limet. , Dette var alt om hår veve stiler for svarte kvinner. Så, velg en type hår veve og søke profesjonell hjelp til å få stilen. Sørg for at du tar vare på veven frisyrer for svarte kvinner for å beskytte den og holde den for lenge.

No comments:

Post a Comment