Tuesday 6 December 2011

Lopper i House Treatment

Lopper første angrepet kjæledyrene når de går utendørs. Så de går inn i huset gjemmer seg i sin tykke pels. Når de er i huset, begynner de å legge egg på myke tekstiler som tepper. Som en kvinnelig loppe kan lå ca 50 egg per dag, de vokser i antall i høyt tempo og spredd over hele huset på kort tid. I utgangspunktet er det en parasittisk insekt som lever på blod suges ut fra mennesker og dyr. Det kan også være bærer av flere farlige sykdommene. Er derfor lopper i huset behandling et must å få kvitt problemet.
Tegn på Lopper i House
Når det er en loppeangrep i hjemmet, kan da disse insektene finnes i hver krok og hjørne av huset. Disse vingeløse insekter, kan identifiseres med deres små, flate formet kropp som er mørk rød i fargen. I fremre del av kroppen, vil du finne deres piercing munnen som de bruker til å suge blod. De første tegn på lopper kan bli funnet på kjæledyret kroppen. Hvis du observerer at kjæledyret er følelsen kløende hele tiden, så sjekk ut for lopper rundt områdene i nærheten av ørene, på baksiden av hodet og under halen. Mens du bader hunden du kan se dem slippe inn i vannet. Loppebitt på barn er mer vanlig enn hos voksne. Loppe bitt symptomene kan være identifisert med røde, kløende spesielt i nedre del av beinet ved anklene. Gni en fuktig, hvit klut på gulv hvor kjæledyret tilbringe maks tid, og du vil se røde striper av loppe droppings på duken som bekrefter tilstedeværelsen av lopper i huset.
Lopper i House Hjem Rettsmidler
Hvis du spør meg hvordan bli kvitt lopper i huset, så jeg vil si at bare behandle huset ikke er nok, må du behandle kjæledyret og kjæledyret eiendeler også. Noen effektive metoder for å kvitte seg lopper i huset er gitt nedenfor:
Støvsugere: Dette lopper på huset behandling kommer til å plukke opp alle live loppene fra huset ditt. Bruk støvsugeren på tepper, nakne gulv, sofaer, madrasser, puter, tepper, kjæledyrets sengetøy og overalt rundt huset. Det bør gjøres regelmessig helt til loppene er eliminert fra huset helt. Etter hver runde av vakuum rengjøring av støvsugeren posen skal kastes ut i en søppelbøtta bort fra huset.
Hvit Eddik: Den nakne etasjer der hunden sover eller tilbringer lang tid bør vaskes med en løsning bestående av like mengder hvit eddik og vann. Den sure komponenten av eddik hjelper i drepe loppene. Dette er et trygt hjem bøte for lopper i huset, fordi selv om kjæledyret huden kommer i kontakt med denne løsningen, vil det ikke skape noen irritasjon.
Boraks og Tabell Salt: Dette er en flott kombinasjon som brukes for å drepe lopper i teppe. Ta like mengder bordsalt og boraks og sette dem i en blender å lage en fint pulver. Så spre dette pulveret generøst på teppet, tepper, kjæledyrets sengetøy og andre myke stoffer. La blandingen sitte over dem i 24 timer og deretter kjøre støvsugeren over dem. Loppa eggene som ble liggende igjen etter første runde av støvsuging blir drept på denne måten. Når disse eggene kommer i kontakt med denne blandingen, så de blir tørre. Som et resultat de enten dør eller er så svake som de lett kan fjernes ved støvsuger.
Lemon: Lemon fungerer veldig bra for å rydde opp loppene fra kjæledyret kroppen. Skjær en sitron i tynne skiver og hell ca to kopper kokende vann på dem. La sitronskiver suge i vann over natten. Neste morgen, stamme ut løsningen og anvende den på områder som baksiden av hodet, bak ørene og armhulene ved hjelp av en bomullsdott. Unngå områdene rundt øynene. The sitronsyre stede i sitron hjelper å bli kvitt loppene fra kjæledyr.
Eucalyptus Olje: Etter å ha behandlet pelsen med sitron, gi kjæledyret et bad med en sjampo laget av eucalyptus olje. Forbered sjampo ved å blande opp to ts av eukalyptus olje i en kopp mild oppvask såpe. Bruk den på vått pels og skum den godt. Så bruker mint te (utarbeidet av kokende mynteblader i vann) å skylle of sjampo. Den sterke lukten av mynte vil bidra til å holde loppene på avstand. Til slutt, tørke opp pelsen godt og børste det ordentlig.
Lopper i huset behandling må starte så snart du oppdager det første tegnene på loppeangrep. Dette vil gjøre oppgaven mye enklere for deg. Den beste delen av loppe hjem rettsmidler er at ingredienser som brukes til loppe kontroll i hjemmet er trygt for kjæledyr og barn i huset.

No comments:

Post a Comment