Saturday 24 December 2011

Patologiske Liars i relasjoner

Hvis du spør noen par som har vært sammen i lang tid, om attributtene i forholdet deres som bind dei sammen, vil de fleste av dem har en felles svar - kjærlighet, engasjement og tillit. For eventuelle forhold til gå en mil, tar det mye ærlighet og lojalitet til begge sider. Men, hva om noen sitter med en person i et forhold som stadig ligger om ting, mennesker, hendelser, situasjoner og alt annet? Vil en slik relasjon overleve? Hvordan kan du fortelle om noen er en patologisk løgner? Hvordan takle patologiske løgnere i relasjoner? La oss prøve å finne svar på alle disse spørsmålene.
Patologiske Løgnere i relasjoner: Hva som kjennetegner
Hvis du er noen som føler at hans / hennes partner er en patologisk løgner, er det svært viktig å først være sikker på at det du tenker er sant. Så hvis du vil vite hvordan å identifisere symptomer på en patologisk løgner i et forhold, her er noen av dem:; en patologisk løgner er noen som vil lyve, uansett hva. Løgn noe i bygget i dem, rett fra barndommen. Hvis de noensinne har å fortelle sannheten, de føler seg svært vanskelig og ubehagelig. ; Har din partner fortelle spennende historier fra livet sitt som synes å bli for godt til å være sant? Er han alltid gjør opp slike historier å fange din oppmerksomhet, mens et sted ned du føler at de ikke kan være sant? Hvis svaret på begge disse spørsmålene er ja, han / hun kan være en patologisk løgner. ; Du finner ut om din partner er en patologisk løgner eller ikke gjennom hans / hennes kroppsspråk. Har din partner noen ganger ikke ha øyekontakt med deg mens du snakker? Han blir derfor stadig skiftende blikket nedover eller gjøre raske øyebevegelser mens du snakker til deg? Har han fidget, touch hans ansikt, eller flytte hendene raskt mens du svarer på spørsmålene dine? Hvis ja, så mest sannsynlig at han lyver. Men kan du ikke utelukkende stole på hans kroppsspråk som mange patologisk løgnere faktisk har mestret kunsten å lyve, og de tror at det de sier er sannheten, viser altså ingen ytre forlegenhet mens du ligger. ; En annen måte å identifisere patologiske løgnere i forhold er at hver gang deres samarbeidspartnere dem spør noe, forteller de dem til å gjenta spørsmålet. Mesteparten av tiden, er dette gjort slik at de har tilstrekkelig tid på hendene for å gjøre opp et annet falske historien. , Noen ganger, re-avhør personen et par dager senere om historien han fortalte deg kan hjelpe deg. Dersom hans svar er i strid og forskjellig fra det han fortalte deg noen dager tilbake, betyr det at han lå før. ; Patologiske Løgnere i relasjoner: Hvordan Cope
Når du arbeider med slike forhold spørsmål, er det viktigste å forstå at disse menneskene lyve, ikke å manipulere deg, men fordi det er deres vane. If du vite hvorfor lyver menn godt skyldes at mange patologisk løgnerne har denne må altså imponere andre og oppfylle dette behovet kommer de med pakkereiser og historiene hvert gang.
Det første du må gjøre når du arbeider med en patologisk løgner, er å konfrontere dem. Siden du truer deres fantasier, ville de prøve å argumentere med deg eller handle defensive. Ikke forventer at de skal være enig med det du sier med en gang. Heller ikke beskylde dem for noe. Snarere, være følsom og forståelse. Fortell dem at det er greit å være ordinær eller mindre spennende enn falsk bare for å imponere andre. Fortell dem at du vil elske dem selv om de ikke har noe spennende å fortelle eller føre en vanlig liv. Siden du har å gjøre med en personlighetsforstyrrelse her, hvis ting ikke bedre eller endre, kan du ta hjelp fra en psykiater. Terapi og din kjærlighet kan gjøre underverker for din partner.
Når du arbeider med patologiske løgnere i parforhold, er en god sammenheng råd for å finne ut om partneren er bare en tvangsmessig løgner og ikke en sosiopat eller en juksemaker som er der bare for å få noe - penger, sympati, status, osv. ved å omgås deg. Hvis han prøver konstant å utnytte deg eller er låne penger fra deg eller prøver å isolere deg fra din nærheten enere, er det bedre at du klippe selv av fra forholdet som alle disse er trekkene av en sociopath, ikke en patologisk løgner. Men hvis han ikke manipulere eller bruker du, og du elsker ham dypt, få ham til å ta terapi for å behandle hans mentale lidelser og støtte ham i hans utvinning hele tiden.

No comments:

Post a Comment