Tuesday 27 December 2011

Fall Wedding Ideer på et budsjett

Planlegger et bryllup er ingen enkel oppgave og det blir enda mer utfordrende når du er på et budsjett. Men betyr det å være på et budsjett ikke betyr at du ikke kan ha et vakkert bryllup. Det er mange fall bryllup ideer om et budsjett og alt du trenger er litt kreativitet og oppfinnsomhet for å komme opp med dem. Fall er det perfekte tid for et bryllup, ettersom hyggelige vær gjør det mulig for deg å holde bryllupsfeiring utsiden. En utvendig bryllupsfeiring eller enda seremonien, hjelper å betydelig få ned kostnaden av bryllupet. Her vi vil gi deg noen fall bryllup ideer 2010 på et budsjett.
Utendørs Fall Wedding Ideas på budsjett
Hvis du tenker på en utendørs fall bryllup, så må man bestemme seg for en masse ting. Hovedgrunnen er arena. Hvis lokalet er en liten hage eller plen, så må man begrense gjestelisten og sørg at Selskapsmat er utstyrt å tjene mat utendørs. En av de beste fallet bryllupet ideer på et budsjett, er å holde hovedretten enkle og plan for fem på seks forretter. Ha en fullt utstyrt bar som er velfylte. Beste stedet der du kan spare på utendørs bryllup, er i utendørs fall bryllup dekorasjoner. Som hagen allerede har massevis av blomster og grønt, kan du komme unna med å kjøpe kun en liten mengde av friske blomster. Som fersk bryllup blomster er den dyreste elementet i bryllup dekorasjoner, fungerer denne godt for et budsjett bryllup. Bruk rimelig bryllup dekorasjon elementer eksempel kinesisk hengende lanterner i lyse farger, monogrammed bannere og masse sateng bånd og silke blomster å dekorere bryllupsfeiring områdene.
Gruppe sammen 6-8 chairs rundt bordene for bryllupsgjester å få sin mat. Dekorere stoler med bryllupet stol buer, tyll og sateng-bånd. Place non floral centerpieces for bryllup laget med frisk frukt, grønnsaker og stearinlys for et unikt utseende. Fall bryllupet centerpieces på budsjett inkluderer, flytende lys og telys som er plassert på kobber skåler eller glass skåler med kronblader.
Unike Fall Wedding Ideer om et budsjett
Bruk fall bryllup farger eller falle bryllup temaer for bryllupet din. Stikker til tre eller fire farger liker gult, oransje og røde vil gi en fin titt til din falle bryllupet dekorasjoner. Prøv å få et fall bryllup kake laget fra lokale bakeri eller pastry butikk å redusere koste. Hvis du har en venn som har spesialisert seg på å lage unik kaker, så kan du spørre henne å lage en egendefinert bryllup kake for deg. Det vil koste mye mindre enn bestilling det fra en dyrt bryllup kakebutikk.
En av de beste fallet bryllupet ideer på et budsjett er å handle for ditt brudekjole i god forhånd slik at du kan få drømmen kjole i mindre. Det er mange high end butikker som tilbyr gode rabatter og du kan få bryllup kjoler under 1000 dollar. Go vintage hvis du ikke finner brudekjole som du liker siden det ikke vil bare spare penger men redusere kostnadene også. Fall bryllup buketter kan gjøres ved å kombinere dyre blomster med hage variasjon seg. Pair calla liljer med daisies og orkideer med peonies for en fantastisk bryllup bukett.
Disse var noen fall bryllup ideer på et budsjett. Gjør noen av tingene selv som centerpieces, silke blomster og dekorasjoner vil hjelpe deg å holde bryllupet kostnadene på et minimum. Planlegging et bryllup på et budsjett kan virke vanskelig, men det kan gjøres hvis du vet hvordan.

No comments:

Post a Comment