Monday 12 December 2011

Betong Painting Ideer

Betong og sement er den nye stiler av hjem innredning i dagens hjem. Dette er fordi, de har en svært forskjellig tekstur som er ru og graveled. Ved hjelp av murstein laget av betong eller gi huset veggene en finish med dette materialet, gjør huset ser veldig annerledes enn den vanlige seg. Betong er faktisk et byggemateriale, som er en kombinasjon av sement, flyveaske, tilslag laget av knuste steiner som granitt og kalkstein og vann. Dette er så knust på en stor plan for å gi det en jevn tekstur og deretter brukt til overflaten bygninger som er senere males. Den grove blandingen som ikke er knust er like sterk og dermed er det brukt på å designe mange stilige hjem. Maleri betong vegger i mange stilarter, gjør interiøret eller eksteriører ser naturlig og steinete. Du kan komme med fantastiske konkrete maleri ideer, som de kan avgjøres med hensyn til hjemme interiør og farger. Det er noen ideer til konkrete malerier nevnt i følgende avsnitt, så les videre for å finne ut.
Betong Design Ideer
Maleri betong vegger og gulv, er svært enkel. Muligheten for maleriet betong er vanligvis betraktet når det er sprekker i veggene eller gulv har sprekker som må fylles med sement. Men bortsett fra disse vanskelighetene, mange mennesker gjerne ha disse konkrete vegger og gulv i sine hjem for dekorative formål. Derfor, male dem i unike lyse farger er en kunst, som kan anses abstrakt.
Hvis du vil vite hvordan å male sement vegger, er det som maleri andre normal vegger. Men du kan absolutt bruke fantasien med disse konkrete maling design for interiør malerier. De konkrete maleteknikker er også lik andre, med unntak av ett trinn, hvor du må lappe sprekker og fyller opp hullene og deretter gi det en jevn overflate å pusse seg. Det er mange konkrete maleri ideer som folk følger for deres gulv og vegg, noen av disse er nevnt nedenfor, så ta deg velge fra disse!
Epoxy Betong Painting Ideer: Dette er en god idé for å endre utseende på grått grov betong gulv og vegger. Epoxy gulv belegg er holdbare og tøff og dermed er resistente mot en rekke utslipp og sprekker for å gi trygge overflater (som sement flater er vanligvis grovt). De kan brukes på betong veggene også, for å gi glatte overflater og en liten skinne som alle andre veggmaling. De kommer også i attraktive farger og dermed, kan være et utmerket valg å male hjemme. Hvis du ønsker å tilpasse hjemmet ditt med en bestemt farge ordning, vil disse sikkert gjøre en god jobb i å gjøre huset ser veldig stilig og unikt.
Sponge Betong Painting Ideas; Sponge frimerker er også et vidunderlig utvalg å skape et unikt utseende i soverom og ungene rommene. Denne designen har en veldig uformell utseendet til det, derfor kan du komme opp med absolutt noe mønster å implementere denne designen. Hvis du er maling av soverom eller stuen med svamp maleteknikker, kan du foreta enkle frimerker, enten på alle veggene, eller på en felles vegg. Disse kan poleres senere å gi den en glatt overflate. Du kan tegne andre motiver og mønstre for disse stemplene i barnas soverom eller kjøkkenet der du kan tilpasse den på din egen måte. Så, ikke stoppe din kreativitet med disse lekne svamp frimerker!
Stencil Betong Painting Ideer; Hvis du vil ha en grov granitt titt på dine vegger og gulv, kan du bruke et sett med sjablonger til å utforme stein som etterbehandling. Alt du må gjøre er å bruke maling og sjablonger som gir overflaten en faux terrakotta eller stein utseende. Den runde børster av disse apparatene gir deg frihet til å komme opp med ulike typer av design og gjør veggene se frisk og unik. Maleri betonggulv med disse stensiler er også en god idé for moderne boliger med temaer. Ved hjelp av et fargeområde som mørke så vel som lyse farger gjør definitivt huset ser rike og attraktive. Du kan også ha blomst veggen stensiler for å male på disse veggene og skape nye design. Men pass på at du ikke bruker lyse farger på betong maling ideer, som dette gjør huset ser veldig kjedelig.
Med disse store konkrete maleri ideer for ditt hjem interiør og noen ganger også eksteriør, kan du sikkert ha betongvegger å gjøre en forskjell. Hvis du tenker på å renovere eller pusse opp hjemmet ditt, vil en konkret finish på veggene sikkert gi det en glad og lyse utseende!

No comments:

Post a Comment