Sunday 11 December 2011

Flettet hår stiler for Negresser

Afro American hår er naturlig tykke, dermed styling Afro American hår kan være noen ganger en vanskelig jobb. For å opprettholde flotte Afro American hår du må opprettholde en god tekstur og godt betinget håret, slik at du kan bruke dem løs. Mange Afro amerikanske menn og kvinner med gå for hår relaxers eller andre hår behandlinger som bidrar til å løsne opp sine krøller, og gjøre dem mykere og mindre krusete. Men hvis du ikke ønsker å bruke tid, penger og unngå å bruke og kjemiske behandlinger for håret ditt, deretter flette hårfrisyrer er en fin måte å gjøre krusete eller tykt hår, ser mer håndterlig. Ikke bare det, det er så mange flettet hår stiler for svarte kvinner, som du kan idretten en flette sort frisyrer som cornrows som gjør ser du er kul. Du kan også gå med flettet updos, som legger eleganse og stil til ditt utseende. Her er de ulike flettet mote for svarte kvinner.
Flettet frisyrer for African American Women
Flettet Updos: Flettet updos ser elegant og er veldig enkle å lage. Du kan knytte håret i en flette, og deretter, fest den i en bolle nær nakken, med noen tråder på sidene holdt løs. Eller du kan midtre din del håret, og deretter danner to små braids på sidene. Så, bli med dem sammen med baksiden hår og knyt dem i en bolle. Du kan legge litt hår tilbehør som vakre pinner eller klipp, for å gjøre flettet updo se enda vakrere.
Tree Braids: Tree flettene tillater deg å veve løse biter av hår inn ønsket beløp på lengde og volum til ditt naturlige hår. Disse flettene er også kjent som usynlige flettene og er flott flettet hår stiler for korte hår. Disse flettene bidrar til å fremheve utseende, og du kan spare mye penger ved å få treet braids, snarere enn å bruke på hår extensions.
Flettet Pannebånd: Flettet hodebøyle frisyrer se elegante ut, og er svært enkle å lage. Alt du trenger å gjøre er midtre del hår, og klippet den fremre del av håret bak. Deretter, fra den ene siden lage en tykk flette og sikre det på den andre siden. Du kan også krølle resten av den åpne hår, og bærer denne stilen til en fest.
Cornrows: Cornrows flette frisyre kan sees sported av tenåringer og voksne. Disse er populært flettet frisyrene for svarte kvinner som er slitt veldig tett inntil hodet. Cornrow frisyrer ser veldig kult, og kan gjøres i grunnleggende rett struktur, eller du kan bruke din kreativitet til å style håret inn i ulike cornrow design. Men disse flette frisyrer er en av de mest smertefulle pyntebånd teknikker.
Micro Braids: Micro flettene trenger timar for styling, kan imidlertid disse flettene bli slitt i lang tid. To få micro braid frisyre, du må ha middels lengde hår, da dette vil gi mer rom til stylist. Micro flettene er små i utseende til andre flette stiler og er delikat. Du kan gå med grunnleggende micro flettene, eller prøve andre nye utseende av mikro flettene.
Box Braids Box flettene er ganske populær type flette hairstyles for svarte kvinner. De også gi deg fleksibilitet av seg fletter, og kan stylet i ulike måter. Box flettene er faktisk enkelte flettene som ikke er flettet i hodebunnen. Ettersom boksen flettene ikke er festet til hodebunnen, gir de mer frihet for bevegelse og også vare lenger enn cornrows.
Dette var alt om flettet hår stiler for svarte kvinner. Så, når har en bad hair day, kan du gå til disse flettet frisyre, eller gå til flettet pannebånd eller flettet updos stil på en elegant fest titt.

No comments:

Post a Comment