Sunday 18 December 2011

Hårfarge ideer: Hovedpunkter for Hår

Coloring håret er en kul attraktiv måte å gjøre håret ditt ser unik. Du kan gå med tynne striper for en subtil titt, gå for en punk utseende med chunky høydepunkter, eller bruke lavmål å opprette et fall utseende. Det er så mye du kan gjøre, når det kommer til hårfarge ideer høydepunkter og lavmål. Men, er å velge det første du må gjøre riktig farge som passer din hudtone og øyefarge, slik at du kan forstå hvilken side av hårfarge hjulet du tilhører.
Når du har bestemt riktig hårfarge eller hår farger for deg er det på tide å sette tanker ut i handling. Vel du kan kjøpe en hårfarge kit, velger du hvilke typer høydepunkter for håret du ønsker å få, og sette farge på hår i hjemmet. Hetten metoden er god til å legge striper til håret. Men hvis du ønsker gode resultater deretter gå til en salong den rette måten. Likeledes, hvis du ønsker å gå for lavmål da ønsker en profesjonell stylist's hjelp er must. Stylisten i seg selv vil gi deg en god ide om hvor høydepunktene for håret bør plasseres, og dermed får du en god idé. Men hvis du har kjørt ut av hår farge høydepunkter og lavmål ideer, så her er en liste over hårfarge ideer, hvorav du kan velge en idé eller kombinere ideer for å skape et unikt utseende for deg selv.
Cool Hårfarge Ideer Høydepunkter & lavmål; Her er forskjellige typer høydepunkter for hår og lavmål for håret ideer, for ulike typer base hår farger. Velg en idé eller kombinere 2-3 ideer og bruke den til hårfarge og utheving ideer. ; Uansett hva du gjør, i hvert fall få 8 striper i håret, til tross uansett hvor de er plassert. , Hva med en blond faux Mohawk, med svarte striper øverst? ; Hvis du ønsker å få tynn høydepunkter for en nøktern titt, så ta en hårlengde, og med tuppen av et hår farging pensel, plukke opp magre hårstrå, og deretter farge dem. , På en god lagdelt hårklipp, med kronen håret også klippe kort, prøv disse. Få to mager høydepunktene på hver side, høydepunkter to mager på ryggen og en mager markere på smell. Og for en kul effekt får mager høydepunkter på håret avsnittet ovenfor, slik når du binder håret bak, understreker disse vil bli vist. ; Mørk blond håret med sort lavmål i håret. , Hvis du har en typisk lagdelt hårklipp, som har middels avskjed og lik lagvis hår på begge sider, så får noen populære høydepunkter for hår farger, som kobber eller blond chunky høydepunkter. ; Prøv blondt hår, rød chunky striper for et unikt utseende. ; På en bob klipp, med blondt hår base farger, får varm rosa fargen på tuppene av håret ender. ; På en bob klipp, med en sort eller mørke base fargen, får lyse lilla på tuppen av håret ender. , Blonds for et fall ser, kan gå med brune lavmål og få jobben gjort av en profesjonell. ; Hvis du har brune eller mørkt brunt hår og deretter gå med en ekstra mørk nyanse til nesten svart skygge av hårfarge for lav belysning. , En scene frisyre med grønne høydepunkter i front, i nærheten av smell og foran hårstrå. , Hvis du har base sort hår, og deretter gå mange flere høydepunkter, slik at bare noen få svarte hår er synlige. ; Hvis du ønsker en strukturert subtil utseende, så ta din base farger, og tar 2-3 hår farger som er minimum 2 nyanser mørkere enn din base farge. Med disse fargene, få tynne hår høydepunkter over ditt hår. , Hvis du har blondt hår, og deretter legge noen svarte lavmål og legge gylne høydepunkter. , Leter etter hårfarge ideer for brunetter med høydepunkter, prøv platina blond høydepunktene på mørk brunt hår. : Dette ble hårfarge ideer og nøkkeltall for hår som også inkluderte ideer på lavmål for håret. Så, laste opp et bilde av deg selv i Photoshop, velg en farge og maling striper på håret på bildet for å sjekke hvilken som passer deg best.

No comments:

Post a Comment