Saturday 24 December 2011

Surprise Birthday Party Ideas

Bursdag er dagen vi fortjener å bli behandlet de 'ekstra spesiell måte "! Og hvis det er en bursdag av vår kjære, da det er vårt ansvar for å gjøre denne dagen en glad minne, ikke bare for den personen feire bursdag, men for alle som vil være en del av feiringen. Når man planlegger en overraskelse birthday party, må man vurdere om alder, natur og daglige rutine. Fordi ikke alle mennesker har samme likings og takknemlighet for samme type arbeid. Derfor bør overraskelse birthday party ideer for alle aldre være annerledes og personlig. La oss diskutere de ulike overraskelse birthday party ideer, kategorisere det på grunnlag av alder og mentalitet.
Surprise Birthday Party Ideas For Kids
Barn lever i en annen eventyrverden. Så er det ikke verdt å planlegge en overraskelse på en måte som barna fantaserer? Når det gjelder barn, må du vite at blant annet følgende er obligatorisk! ; Deres favoritt spill og leker. ; Deres favoritt farge. ; Deres favoritt tegneseriefigurer. ; Deres favoritt venner. ; Deres favoritt mat, cookies, kaker, chips og alt som din gutt ber deg hele tiden. ; Deres favoritt musikk. ; Å begynne med, det første som kommer til en gutt sinn når han / hun hører bursdag CAKE og masse, masse PRESENTERER! Så, overraske barna med masse gaver. Du kan plassere presenterer, store og små, over hele huset og be lille for å finne det, som en gjemsel spillet. Et enda bedre overraskelse vil bli hvis du plasserer presenterer i huset som den lille kommer borti dem. Og når du ser dem smile og le med glede og spenning, er gleden i ansiktet deres bare uvurderlig. Senere kan du invitere alle dine barns venner for å feire bursdagen bash sammen! Hvis du vil inkludere overraskelser til festen, kan du legge til følgende:; Få kake i form av barneklubb favoritt tegneseriefigur. ; Selvfølgelig bør smaken av kaken være den at ungen er gal. ; Ta med barnet ditt favorittspill i bursdagsselskap gjorde det til sitt all time favoritt birthday party spill. ; Du kan også legge til en kleskode eller en fancy kjole der både din gutt og gjestene er kledd som tegneseriefigurer at ungen ikke kan leve uten å se på TV! ; Dekorer partiet med barneklubb favorittfarge, la ham spise så mye sjokolade og småkaker og kaker. , Den store overraskelsen, kan være helt på slutten, hvor du kan ta dine barn og venner på bakgården hvor du har fancily dekorert og pakket den endelige stede. Pakke det på en slik måte at ungen holder på å gjette. Og når han endelig åpner den og gjør den tvinger ham til å komme og gi deg en klem og kyss stramt! ; Surprise Birthday Party Ideas For foreldre
Våre foreldre er ens som ikke bare førte oss inn i denne verden, men også lært oss hvordan å leve i denne verden. Så planlegger en overraskelse birthday party idé for dem skulle være det viktigste i denne verden. Høyre Når det gjelder overraskelse birthday party ideer for voksne, må man være oppmerksom på at de har mye forpliktelser og prioriteringer å ta hensyn til, heller enn å feire sine fødselsdager. Så, planlegger en overraskelse på en slik måte at de tilfeldigvis snuble over overraskelse mens de gjør sitt rutinearbeid. Hvis du eller foreldrene dine er heldige nok til å ha sine fødselsdager på en helg, kan ingenting bli bedre! Men hvis bursdagen er på en hverdag der foreldrene dine ikke vil til enhver tillate deg å slippe bort fra din rutine, så du må planlegge deretter! You kan slå seg sammen med de andre foreldrene (team opp med moren din om det er din fars bursdag og likeledes) å gjøre overraske mer spesiell. Pass på at du ikke ringe ut en haug med folk ved midnatt, når foreldrene har en jobb å våkne opp til i morgen. Så hva kan du gjøre for å gjøre dagen spesiell for dem? Hmm .. kan se .. , Vel, hvis du er gammel nok, kan du lage frokost til bursdagen din mor / far bursdag i morgen for å overraske dem. ; Lag et personlig kort med bilder av dine foreldre, som ønsker dem gratulerer med dagen. ; Send foreldrene dine en bukett av deres favoritt blomster mens de er på jobb, med en merknad om at foreldrene dine (mamma eller pappa) er best i verden, og du kan ikke takke Gud nok! ; Mens mor / far, er opptatt tilbe the bukett, kan du planlegge en overraskelsesfest med de andre foreldrene hjemme. Få favoritt musikk, mat, kake. Inviter alle gjester som greier å komme og være en del av feiringen. Sørg for at du forteller dem at partiet er en overraskende og foreldrene dine bør ikke vet om det. ; Og når det er tid for bursdagen din mor / far, til å komme hjem, OVERRASKELSE! Du kan også lage en liten, men kjærlig tale for foreldrene dine, anerkjenne hvor mye foreldrene dine betyr for deg og hvordan du ser opp til foreldrene dine. ; Stol på meg! Hvis alt viser seg å være perfekt, vil foreldrene dine ikke bare være overrasket, men vil også bli berørt av denne overraskelse birthday party idé!
Surprise Birthday Party Ideas For Henne
Jeg mener din "spesielle henne '! De sier: Bak enhver vellykket mann, er en kvinne! Så, vurderer dette, bør overraskelse birthday party ideen for henne være så spesiell som hun er til deg! Du kan ikke forvente henne å være med deg hele dagen som hun kanskje også ønsker å tilbringe litt tid med jenta hennes venninner! Men så, er viktig i hennes liv også unmatchable! Hva kan du gjøre for å overraske henne? Sjekk den ut; Kvinner er veldig romantisk og ønsker deres live fylt med romantiske overraskelser. Så snakker om romantiske bursdag ideer, være ridder med skinnende rustning. ( Jeg ønsker ikke å kle deg sånn!) Som klokken slår 12 i midnatt, være der på sitt vindu (pass på å ikke informere henne på forhånd at du vil komme!) Det er bedre hvis du kan koke opp en unnskyldning eller en situasjon som høres altfor ekte til å tvile på! Og så når hun oppdager du på dørstokken hennes, å være den første til å klemme henne og ønsker henne, vil hun bli feid av med sjarm din. ; På hennes arbeidsplass eller skole (hvor hun må tilbringe dagen) send henne, hennes favoritt blomster, kan være med fine notater på dem. ; Insister henne på å tilbringe litt tid med venninnene, slik at du kan få tid til å arrangere en spesiell kveld for henne. ; Ta henne ut på middag på hennes favoritt restaurant, bestilling av hennes favoritt mat, hennes favoritt champagne, bakgrunnen spiller sin favorittmusikk og så videre. ; Hvis du vil tilpasse det, så kan du vise henne din matlaging ferdigheter (hvis det er du har det), og stek hennes favorittrett for henne i hjemmet ditt. : Den virkelige overraskelsen kan være hvis du klarer å forlate byen (eller late som om du har forlatt byen), på grunn av noen møtet eller haster, og overbevise henne om at du ikke vil være tilbake før etter bursdagen hennes! Og så når hun ser deg der foran øynene på d-dag, kan det ikke bli bedre enn det, siden du er en del av feiringen! ; En annen overraskelse birthday party idé ville være å ha en kamp med henne før bursdagen! (Ikke gjør det for bety så hun ender opp slapping deg). Hun vil være alt trist og deprimert (ikke for mye fordi kampen ikke skulle være en stor en). Så på bursdagen hennes, kanskje du bare ønsker å overraske henne ved å gi henne en spesiell noe, noe hun alltid har ønsket, eller noe som vil berøre hjertet hennes. ; Uansett hva overraskelse du gir henne, komme opp med en situasjon før bursdagen så overbevisende, at hun kan ikke engang forestille meg overraskelsen du har tenkt å gi henne på bursdagen hennes!
Surprise Birthday Party Ideer for ham
Når det gjelder å velge overraskelse bursdag ideer for ham, er det forholdsvis lettere enn å plukke en overraskende bursdag idé for henne! Gutter er forholdsvis mindre kresen and krevende enn jenter. (Unntak er alltid der!) Saken med gutta, er at de har en lidenskap for et eller annet. Så det er enklere for deg å vite hva som bringer et smil på ansiktet deres! Noen gutter er gale om gadgets, baseball og andre idretter, alkohol, boksing utstyr, mat ... det kunne være noe. Menn er alltid åpne om lidenskap deres. Så, her er hva du kan gjøre for å gjøre denne dagen spesiell for dem! ; Surprise ham ved å invitere alle hans venner over på din plass eller en klubb, uten sin kunnskap! Plan det på en slik måte at vennene allerede er der når du kommer med ham på det sted! En perfekt OVERRASKELSE MOMENT! ; Presenter ham med billetter av hans favorittspill, baseball, basketball, fotball! Uansett hva han liker! Og gjett hva, setene vil bli sammen med sine venner! Smilet og spenning på ansiktet hans blir verdt det! ; Når han kommer tilbake fra jobb etter en slitsom dag, overraske ham med et hus fylt med gjester som inkluderer hans beste kamerater, hans favoritt mat, drikke og musikk. If typen din er vedlagt-til-familien slag, deretter invitere hans foreldre og søsken også! ; Planlegg en helg overraskelse! Bestill en ferie pakke som inkluderer flybillettene, hotell og leiebil for å overraske ham i løpet av helgen. Dere kan bruke litt god kvalitetstid sammen og ha det gøy! Kall det en privat fest tid for dere to:), jeg håper denne artikkelen hjalp deg å regne ut den perfekte overraskelse birthday party ideer for å gjøre bursdagen til din kjære en minneverdig! Om det er noen forhold, venner eller familie, noe som du gjør som kommer av hjertet aldri unnlater å berøre et annet hjerte. Så bare følg hjertet ditt og planlegge en herlig bursdag overraskelse! Lykke til!

No comments:

Post a Comment