Tuesday 13 December 2011

Ubevæpnet Self Defense

Med overfall nå nesten dagligdags, og kriminalitet spiral av kontroll, kjenne noen ubevæpnede selvforsvar teknikkene kan hjelpe deg hvis du lande deg i en vanskelig situasjon. Å vite hvordan du deaktiverer overfallsmannen, selv midlertidig, kan gjøre en forskjell mellom liv og død, og flykte kan bety en større sjanse for å komme unna uskadd. Ubevæpnet selvforsvar lærer du hvordan du bruker lemmer og muskler på en best mulig måte å avvæpne your angriper lenge nok til å ringe etter hjelp eller komme unna. Mens mange av oss ikke kan bli kjent med kampsport, og vanligvis tradisjonelle former for forsvar og slåss, noen få godt bevandret trekk kan beskytte deg mot skade. Det er også viktig å innpode noen ubevæpnet selvforsvar teknikker for barn i barna å ruste dem mot et mulig angrep. Følgende er noen teknikker for å få deg i gang.
Ubevæpnede Self Defense Teknikker
Selv om de fleste av oss er smarte nok til å følge grunnleggende sikkerhetstiltak, noen ganger selv de mest forsiktige kan finne seg til virksomheten slutten av en kniv eller pistol. Som oftest vil en angriper komme opp bakfra, å fange deg uforvarende, og pin armene, håndleddene og lemmer til sidene, for å holde mest effektive lemmer ut av drift. En overfallsmann har fordelen av overraskelse, og evnen til å skape frykt, og begge disse vil virke mot deg. Følgende er noen ubevæpnet selvforsvar trekk som kan hjelpe deg i en slik situasjon.
Kicking og Leg teknikker; Det er ingen tvil om at punching er den mest effektive form for forsvar, og den primære teknikken som brukes i kampene. Men når du bruker selvforsvar teknikker, hvis armene er ute av drift, er denne modusen ikke lenger åpne for deg. I de fleste tilfeller vil du finne deg tilbake til front med en angriper som kommer opp bakfra, armer festet til sidene, eller håndleddene vridd bak ryggen din. Selv om dette kan bety at du ikke kan bruke hendene umiddelbart, beina og føttene er fortsatt gratis. Hælen, eller undersiden av foten din, er en av de tøffeste bein i kroppen din, mens tærne og på forsiden av føttene er betydelig mer utsatt for skader. Du kan bryte de mindre bein i fronten av overfallsmannen føtter og påføre betydelig smerte, uansett hvilken stilling du er i. Faktisk er dette den beste teknikken for å bruke når ryggen er festet til angriperens fronten. Ta med kneet opp, bøye ankelen bakover, og bruke så mye kraft du kan for å smelle foten ned på forsiden av angriperens foten, men pass på at det er hælen som er først å ta kontakt. Du kan også bruke den samme bevegelsen til streik angriperen din kneet eller leggen og som kan gjøre ham miste balansen, og gi deg en delt andre fordelen. Hvis du er en kvinne, og er iført hæler, er dette en ekstra hjelp, når du sparke tilbake eller stempel på foten. Når kick har landet, stopper ikke der - bruk et hode butt til angriperne ansiktet eller brystet, og hvis han er bak deg, presse hardt tilbake med ryggen din, mens du prøver å riste grep om armene. Hvis du kan, komme bak i klemme låret, så nær lysken som du klarer.
Stanse-og Hand teknikker; Hvis du ser at hendene er fri, eller hvis du klarer å fri deg fra angriperens grep, er det en rekke måter som du kan bruke dette til din fordel. I mange situasjoner vil være angriperen din større og sterkere enn deg, men kjennskap til et par ubevæpnet selvforsvar beveger seg, og en rolig hode kan hjelpe deg her. Fingrene, spesielt ringen finger og Pinkie, er de svakeste i hånden - hvis du finner at overfallsmannen har sin hånd pakket rundt håndleddet eller underarmen, bruke gratis arm å komme over og ta en av disse to fingre. Arbeid raskt og øve så mye press som mulig, bøy fingrene bakover, til de berører baksiden av håndleddet, bryte bein i prosessen. Dette bør immobilisere motstanderen midlertidig. In ubevæpnet selvforsvar, må du gjøre bruk av verktøy til din disposisjon. Nøkler, penner, stakk noe med en skarp kant kan inn i øynene, til din fordel.
Ubevæpnede selvforsvar trenger mest av alt, et kaldt hode. Selv om dette kan bli nesten umulig når du blir utsatt, og frykt for sikkerheten er clouding hjernen din, husk at det er mulig å komme ut av denne situasjonen. Følge noen grunnleggende sikkerhet hele tiden, og holde deg selv bevæpnet med pepperspray eller Mace, du vet aldri når du kan kanskje bruke den. Målet med selvforsvar er å overleve - og med disse beveger seg under beltet oddsen bare kan vippe i din favør.

No comments:

Post a Comment