Sunday 25 December 2011

Inntak Manifold Gasket

Hva er funksjonen til et inntak manifold pakning?, Eller, Hvordan et inntak manifold pakning hjelp i et kjøretøy ytelse?, Er vel utslitt spørsmål. Hver nye bil eier, men uvitende om utnyttelse av en bil, kommer til å vite om denne bilen delen i rett tid. Som alle andre bil deler, er inntak manifold pakningen påvirkes av tidens gang. I løpet av sin plikt lider it degradering på grunn av slitasje. En slik utslitt inntak pakningen må manifold byttes ut som de kan påvirke ytelsen til en bil i de mest grunnleggende måte. Erstatte en inntak manifold pakningen er svært viktig og kan ikke utsettes. Gjør du det kan tvinge et bileieren til å betale mer enn det som er nødvendig for hver mil reiste.
Hva er en Intake Manifold Gasket?
Vite, hvor er egentlig et inntak manifold pakning er plassert i en bil forsamling, kan være en stor hjelp til å forstå dens betydning og funksjon. Et inntak manifold pakning er satt opp mot hverandre, i en forbrenningsmotor, mellom inntak manifold og topplokk og blokka. Dens primære funksjon er å fylle og forsegle gapet mellom disse delene. Et sunt inntak manifold pakning, hvis riktig montert, hindrer luft eller luft-drivstoff blandingen rømmer ute av hullene mellom disse bildeler.
Som det er kjent, er i en forbrenningsmotor blanding av kald luft og drivstoff brent for å produsere kraften som deretter oversatt til bevegelsen til bilen. Den kalde luften for det er sugd inn i et inntak manifold fra atmosfæren, som deretter blandes med drivstoff hentet fra forgasseren. Inntaket manifold formidler deretter denne blandingen inn i sylindrene. Faktisk er denne blandingen sugd inn i vakuum i sylinderen og virkninger opp på den lukkede ventiler. Denne plutselige kontrollere strømmen av blandingen får den til å snu retningen skape et høyt trykk bølge og varme inne manifold løpere. Som nevnt ovenfor, disse er koblet til sylindere med hjelp av inntak manifold pakning som må tåle dette enorme presset.
For å få høy ytelse og drivstofføkonomi fra en bil, er det svært nødvendig å forsyne den med riktig andel av luft og drivstoff i blandingen (14.7:1 luft til drivstoff). Den kalde luften, på grunn av den høye tettheten enn den varme luften, er svært viktig å få de høye drivstoff økonomien. Det utvider seg mer når blandingen er brent i motoren, så den varme luften (lav tetthet) og gir mer skyvekraft. En lekkende inntak manifold pakningen kan ødelegge ytelse ved at den varme luften fra motoren inn inntaket manifolden. Det samme problemet kan la luften og drivstoff blandingen til å inngå inntaket manifold. Det påvirker mengden av blandingen tilgjengelige på tidspunktet for tenning og stakk produserte fører til overføringsproblemer. Det er mange faktorer som kan skade denne delikate delen. Som forklart, presset og varme som et inntak manifold pakning må tåle er de mest sannsynlige gjerningsmennene. Sammen med disse typen og kvaliteten på drivstoff eller frostvæske brukes i bilen motoren kan også påvirke denne bilen del. Utformingen og kvaliteten på materialene for pakning, også, påvirker funksjonaliteten til inntak manifold pakningen. Redusert drivstofforbruk, utfører økning i mengden av utslipp og dårlig motor i forhold til den genererte truster og akselerasjonen er bare noen av inntak manifolden lekkasjen symptomer.
Inntak Manifold Gasket Funksjonsfeil
Svikt på denne lille bit av en bil del, inntak manifold pakningen, påvirker bilens kjørelengde per gallon drastisk. Hvis du setter av denne bilen reparasjon på ubestemt tid så en dag, når du trenger bilen mest, kan denne bilen problem tvinger deg til å fortsette uten at hjulene på grunn av drøye av bilens motor. Mark mine ord at dette en klar mulighet. Du trenger ikke en finansiell geek å fortelle deg hvordan denne situasjonen kan skade deg økonomisk. Det uventede utgifter i form av transport fra stedet hvor du kom i vanskeligheter og tauing av bilen til et bilverksted, og forventede utgifter i form av innsug manifold pakningen og hva ikke, kan egentlig koste deg dyrt i form av tid og penger.
Så, betaler riktig hensyn til en feil inntak manifold pakning, selv om det er utslitt, gjør du skall ut hardt opptjente penger, og det er absolutt null sjanse til å se ryggen eller front end etter å håndtere den, er den riktige tingen en selv respektere bil eier kan gjør med smilende. Jeg håper, denne artikkelen på inntaket manifold pakningen er tilfredsstillende.

No comments:

Post a Comment