Friday 16 December 2011

Wasp Nest Identifikasjon

En veps hekker i lokalene kan bli en årsak til bekymring, da disse insektene kan påføre fryktelig svir. Mens noen mennesker lett kan identifisere veps reir, noen andre klarer å identifisere disse insekter og deres reir og til slutt lande i trøbbel. Så må du ha en grunnleggende vet hvor om vepsebol identifikasjon, slik at disse reirene kan fjernes tidligst og faren for vepsestikk kan forebygges. Les videre for noen tips og retningslinjer for vepsebol identifikasjon.
Mer om Wasp Hekker
Vepsene er vanligvis sett på som insekter som kan føre til forferdelige svir. Men, de er faktisk fordelaktig insekter som hjelper i å kontrollere ulike skadedyr. Men i områder bebodd av mennesker kan tilstedeværelsen av veps, og vepsen reir være risikabelt. Så, en gang en veps reir er langsiktig, allerede neste tingen å gjøre er dens fjerning og deponering. Så, vepsebol identifisering svært viktig i vepsebol fjernes. Mens noen mennesker identifisere redene til disse insektene uten store problemer, er det noen andre ikke har noen ide om dem. Følgende er noen vepsebol informasjonen kan hjelpe deg i å identifisere dem.
Vepsene er generelt klassifiseres i to grupper - sosiale og ensomme. Mens det meste av den ensomme veps ikke lage reir, sosiale veps bygge reir med en papiraktige laget masse materiale, laget av tre fibre blandes med spytt. Noen av de enslige veps, som, gjørme daubers og pollen veps lage reir ut av gjørma. Både papir reir og gjørme reir kan bli sett i trær, loft, murer, inni sprekker og under skjermede områder, etc. Noen av disse solitære veps graver i jord og lage reir. Disse typene vepsen reir er vanligvis sett i urbane områder, hvor disse insektene finner det vanskelig å finne reir bygningsmaterialer. Nå, har du en grunnleggende ide om de forskjellige typer veps reir. La oss ta en titt på de forskjellige aspekter av vepsebol identifikasjon.
Hvordan identifisere en Wasp Nest
I forhold til ensomme veps reir, kan sosiale veps reir anses å være mer farlig, da slike reir huset mange vepser. If truet, kan disse veps angripe en person i stort antall. Som nevnt over, de fleste av de sosiale vepsene lage reir av papiraktige laget papirmasse. Så, la oss ta en titt på de ulike typer av veps reir og vepsebol gjøre.
Wasp Nest Making; Nest lage av veps startes vanligvis i løpet av våren. I løpet av denne sesongen, bygger den fruktbare dronningen bee et lite reir, der hun legger egg. Disse eggene utvikler seg i sterile arbeideren bier, som konstruerer en forseggjort hekker rundt den lille en og innen sommeren, til høsten vil reiret be bolig tusenvis av veps, og dette er når det blir mer farlig. Nå, vet du som normalt, vil veps reir være mindre i størrelse i løpet av våren. Hvis du merker større veps reir i løpet av våren, kan de reir bli gammel og øde (hvis det ikke er aktivitet rundt det). I forhold til et gammelt vepsebol, vil en ny titt mer frisk og skinnende. I noen tilfeller kan reirene befinne seg inne sprekker. I slike tilfeller kan du ikke se reirene, men kan identifisere tilstedeværelsen av et vepsebol ved hjelp av aktivitetene til disse insektene at hyppig gjennom små hull.
Papir Wasp Nest; Paper vepsebol identifisering kan gjøres enkelt, hvis du har litt kunnskap om funksjonene. Som nevnt ovenfor, er disse reir laget av papiraktige laget materiale som er en farge av brunlig grå. Reiret kan sees festet til overflaten med hjelp av en tynn stilk. Mesteparten av papiret veps reirene har ett lag celler som er dekket med et tynt ytre dekker. Den øvre delen har en spesiell dekker som fungerer som et tak, og dette beskytter reiret fra vann. While, noen papir veps reir, som, de laget av gule jakker har en enkel åpning, andre er paraply-formet og har store hull som åpningene.
Mud Wasp Nest; motsetning papir veps reir, er gjørme veps reir laget av gjørme. Slike reir er laget av gjørme vepsene som er funnet å være lang og slank med en tråd-lignende midje. De lager reir i forskjellige former. Mens rør-liknende reir som ligner organ pipe, er laget av orgel pipe gjørme veps, noen andre bygge sylindriske celler som er koblet sammen og dekket med gjørme. Du kan velge mud vepsebol fjerning metoder for å bli kvitt disse insekter og deres reir.
Nå, vet du mer om vepsebol identifikasjon. At det er bedre å fjerne vepsebol før utbruddet av sommeren, når det blir mindre medlemmer i reiret. Det er litt risikabelt å gjøre denne oppgaven i midten av sommeren eller etter denne, da det vil være mange veps i ett reir. Hvis du ønsker å fortsette med å fjerne vepsebol, bruker nok beskyttelse for å unngå deres stikk. Fjerne veps hekker må gjøres, når insekter er mindre aktive, dvs. før soloppgang eller etter solnedgang. Hvis du ikke er klar over den rette metodene for å bli kvitt veps reir, da, leie en profesjonell for det formålet.

No comments:

Post a Comment