Tuesday 13 December 2011

Residential Heis Cost

Flytt bort vanlig boliger og leiligheter, uten heis! Innvarsle i tid med bolig heiser. Dette er et godt valg når du ser på å gi litt av et overdådig touch samt bringe noen praktisk med hensyn til mobilitet. Disse boliger heiser er raskt blitt populært i disse dager, og som et resultat mange går for det. Det er imidlertid en slags slør rundt disse heisene når det kommer til hvor rimelig er disse. Dette, skjønt, er ikke akkurat saken. Ettersom flere og flere mennesker velger for det, er prisene blir rimelige. La oss finne ut om bolig heisen koster.
Residential Heis - Kostnader
For å gjøre en lang historie kort, kan boliger heiser, koste noe fra rundt $ 8000 til 10000 i det minste, til å gå så høyt som $ 100.000 og over. Hvis du ser på å få heis på spor vil det være mellom $ 8000 til 10.000. Tvert imot, i tilfelle du tenker på heiser på akselen, kan kostnaden sveve i området fra $ 13,000 til 18.000. å legge en ny dimensjon til dette, en 2 stopp, heis bygd av et rimelig godt selskap kan koste rundt $ 20.000.
Residential Heis - Cost Påvirker faktorer
Faktor # 1; Residential heis dimensjoner er en av de viktige faktorene har en innvirkning på kostnaden av bolig heiser. For å gi deg et eksempel en heis cab måler 3 meter bred og 4 meter dyp vil kommer til å bli billigere i forhold til en som er 3 meter bred og 5 meter dypt. Tilsvarende vil en heis med kun to stopp koste mindre i forhold til en som har flere stopp.
Faktor # 2, En annen faktor noe som kan fastslå kostnadene ved et boligområde heis, er at om det er ettermontert eller bygget i under byggingen av huset. Tydeligvis en som er montert for å passe huset etter at huset er bygget vil koste mer enn det som var bygget sammen med byggingen av huset.
Faktor # 3; Hjem heisene kan enten roped hydraulisk heis eller et vakuum heis eller en counter vektet kjededrift heis eller endelig en svingete trommel heis. Når den brukes i ulike omgivelser, og når ulike selskaper sitat prisene, vil de samlede bolig heisen pris bli berørt og vil variere.
Faktor # 4; Specialized funksjoner også kan øke eller redusere bolig heis kostnad. Materialet som brukes, kapasitet og interiørartikler eller utsmykking og mange flere kan føre til en alvorlig økning i kostnadene for heisen.
Etterhvert blir hvert hus forskjellig og kostnadene vil være fullstendig basert på de individuelle huset og relaterte forhold. Faktisk kan denne faktoren i seg selv enten redusere eller øke den endelige kostnaden av bolig heis. Videre, hvilket firma du velger kan også være en faktor, som nevnt tidligere i forbindelse med bolig heis kostnadene.
I tillegg til disse, før du tar en endelig beslutning om type og selskapet og starte prosessen med heisen konstruksjon, er det fortsatt et par ting som må utredes. Disse er viktige, da disse kan lett legge et par tusen dollar til den samlede bolig heisen koster. Disse aspektene er total størrelse, passasjerantall evne, gulv tall og viktigst, implementering av sikkerhet.
På slutten av dagen, selv om boligområdet heisen kostnaden er litt høy, men sikkerhet og sikkerhetstiltak er gjennomført bra og den totale satt opp er bra, ville det være en god avtale for hjem forbedring. Det er fordi har en heis gjør livet enklere for de eldre og de syke. Det er her jeg gå av heisen og la deg for en pust i bakken!

No comments:

Post a Comment