Thursday 1 December 2011

Flokete hår

Planlegger du å kutte dine vakre langt og krøllete hår på grunn av floker? Vent! Jeg har litt hår floke løsninger som kunne redde håret ditt fra å bli et bytte av din stylist's saks. Nå blir det noen ropte og skrek selv om du har flokete hår. I denne artikkelen vil vi diskutere noen flokete hår løsninger.
Før du vet måter å børste, og bli kvitt sammenfiltrede hår du må vite hva som forårsaker flokete hår. De er forårsaket på grunn av uregelmessig gre, vaske håret uten å gre dem, slik at håret å floke på grunn av vinden blåser, sove uten å binde håret. Disse uforsiktighet resultater i floker og videre hårtap. Hvis du vil angre tørt sammenfiltrede håret er enda vanskeligere. Så, for å holde håret intakt og i god stand, følger du instruksjonene i de følgende punktene nøye.
Hvordan bli kvitt Tangled Hair
Jeg er sikker på at du må være lei av de innviklede håret når du våkner opp om morgenen. Her er noen enkle trinn for å unngå floker i håret. Vask håret med en god sjampo. Skrubb mens vaske håret før sjampo blir skummende og skyll det bra. Klapp håret tørt. Pass på at under håret samt topp håret er tørket skikkelig. Børste dem forsiktig og slips håret i enten en hestehale eller i en bolle.
Hvordan Brush Tangled Hair
Den ekstremt flokete hår skal være børstet med stor tålmodighet for å unngå å bryte dem. Følg noen enkle trinn for å angre flokete av hår. Spray detangler før du begynner å gre. Du bør alltid bruke en bred tannet kam og du bør vite hvordan du skal gre håret. Start ved å forsiktig gre fra bunnen av håret og tar opp bare en del av sammenfiltrede hår av gangen. Vask og bruke en naturlig hårbalsam for håret før børsting. Bruk bred toothed dusj kam for å forsiktig gre håret. Etter gre Skyll håret og tørk dem. Nå gre håret på nytt etter søknad leave-in conditioner. Start gre fra bunnen til toppen. Du kan også ta en annens hjelp hvis du ikke klarer å gre skikkelig på baksiden.
Naturlig Rettsmidler for Tangled Hair
Hjemmelaget og naturlige måter å detangle håret har flere fordeler. Hjemmelaget flokete hår rettsmidler er selvfølgelig naturlig og også enkel og lett å bruke. Det bidrar mye i å kontrollere krusete hår. Produktene laget hjemme er forholdsvis rimeligere og skadelig enn den kosmetiske produkter som er laget av konserveringsmidler og unaturlig kjemikalier. Du kan også gi en duft av valget til det ved å legge essensielle oljer. Prosedyren for å lage en hjemme er svært enkel. Ta litt varmt vann i en bolle og bland conditioner base som er uparfymert. Bruk glass røreverk eller en tresleiv til å røre det. La det kjøle seg en stund, og deretter legge aprikoskjerneolje sammen med alle essensielle olje av dine valg for eksempel rosmarin olje for håret. Oppbevar den ferdige massen i en plastflaske som er lett å presse. Hjemmelaget rettsmidler for å detangle håret er harmløse, spesielt for barn som har en veldig sensitiv hud.
Så, for å forhindre håret du bør være forsiktig mens styling håret ditt. Bruk ikke mange kjemiske produkter, ikke la håret ubundne på veldig lenge, alltid søke fuktighetsgivende conditioner etter vask, ikke glem å skylle den skikkelig og bruk detangler før grer. Dessuten gjør det et poeng at du pin og slips håret før søvn for å unngå rote med dem. Ved å følge enkle disse hårpleie trinnene kan du alltids hindre hårtap. Jeg håper du vil finne løsninger nyttig.

1 comment:

  1. Jeg er Karem veldig glad for at jeg har blitt helbredet av (HERPES SIMPLEX VIRUS 2) med urtemedisinen til DR. AKHIGBE HERBAL CENTER, jeg har lidd av denne sykdommen de siste fire årene uten løsning før jeg kom over denne e-posten (drrealakhigbe@gmail.com) på internett av en urte-lege som har kurert så mange mennesker av herpesvirus med urte medisin, jeg velger også å gi ham en sjanse til å hjelpe meg, han fortalte meg hva jeg skal gjøre, og jeg gjorde det bra, og han sendte meg sin urtemedisin via Dhl-kurertjenester, og instruerer meg på hvordan jeg bruker det, følger jeg også hans instruksjon for bruk og han ber meg om å sjekke etter tre uker, og som jeg gjorde, til min største overraskelse, kom resultatet mitt ut som negativt, jeg er veldig glad for at det er noen som denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTRE som er klar til å hjelpe folk når som helst en dag. til alle leserne og seerne som tviler på dette vitnesbyrdet, slutter å tvile på det og ta kontakt med denne DR. AKHIGBE HERBAL CENTER og se om han faktisk ikke vil hjelpe deg. Jeg er ikke en dum person som jeg vil komme ut til offentligheten og begynne å si hva noen ikke har gjort for meg. Han er virkelig en flott mann, han også helbrede sykdommer leve HIV, kreft, som, herpes, kronisk sykdom, diabetiker, hjertesykdom, astma, epilepsi. etc kontakt ham nå. med sin epost: (drrealakhigbe@gmail.com) eller du kan kontakte ham +2348142454860
    nettside. https: drrealakhigbe.weebly.com

    ReplyDelete